Pasen, het mooiste religieuze/ godsdienstige feest dat gemeengoed is in het collectief bewustzijn van enkele duizenden jaren nu.

 

Wat betekent het voor jou? 

 

Jij mag kiezen!

 

Je leven zal zich ontplooien naar de energiefrequentie die jij kiest. Dat weten we ondertussen al meer dan 100 jaar.  Met “we” bedoel ik de wetenschap, vandaag voor velen het hoogste gezag. Sinds het begin van de 20 ste eeuw weet ook de wetenschap dat de waarnemer mede bepaalt wat wordt waargenomen. Dit is bewustzijn uit het kwantumveld, voor zij die een binnenkant kennen en dus een dimensie meer dan het dierlijke bewustzijn. Hoera, de mensheid evolueert spectaculair! Voor zij die WILLEN. Voor zij die KIEZEN voor het koninkrijk van het hart. Voor de mensen van goede wil zoals een Heilig Boek verwoordt. 

 

Pasen, afgeleid van een Hebreeuws woord dat ‘doorgang’ betekent, is hét feest van de religie/ godsdienst. 

Waarom? 

Omdat goddelijk bewustzijn op planeet aarde zich initieel nestelt aan de hand van een liefdesgedachte: 

“Al dit lijden is niet het echte leven! Ik weet dat er een VERDER is!”

Dit bewustzijn is het zaad van religie, van innerlijke evolutie, van de terugkeer van mens naar zijn goddelijke wezen. 

Ooit waren we goden. In wezen zijn we godenkinderen. Dat weten Heilige Boeken. Maar we wilden het zoals kinderen die opgroeien alleen doen, zonder onze goddelijke ouders. En ja, hoor, dat mag van een Liefdevolle Ouder!

Eens onze innerlijke puberteit ten diepste aan het beleven, ervaren we dat we kracht verliezen en we eerder ouder worden en lijden creëren… We ervaren beperkt zijn.

De meesten creëren dan de gedachte dat dit zo is en hebben hier vrede mee. 

Anderen die de lat veel hoger leggen en voor wie de sky NOT the limit is, ge-love-n, kennen Liefde als opperste kracht en creëren de gedachte dat alles mogelijk is.

Zij zullen dit verwerkelijken en worden energetisch steeds krachtiger. Hun licht straalt steeds helderder. Zij kennen het lichtlichaam dat zoveel wezenlijker is dan zijn biologische manifestatie.

 

Pasen of dóórgaan, steeds naar verder, e-volutie of ont-wikkeling UIT het biologische lichaam naar meer en meer Lichtlichaam. Uit het enkel aardse bewustzijn naar het bewustzijn van je wezen: Jij bent van goddelijke komaf en geroepen je goddelijke liefdestaak op te nemen. 

 

WIL je dit? 

 

En dan, is er het stemmetje van je puppie-brein dat angstig twijfelt en je Zelf belachelijk wil maken? 

JIJ bent Meester van je puppie-brein! Jij hebt je brein te leiden naar het Land dat je spirituele hart je aanwijst! 

 

Vanuit de verbeelding of de instantie die Toekomst ziet. 

 

Een dergelijke meester van verbeeldingskracht was Walt Disney. Toen Europa op weg was naar een tweede wereldoorlog, was Walt bezig met het creëren van schoonheid en vreugde in de jaren 1930. Wat een pionier! Wat een genie!

 

En hoe blij was ik- ik ben vorige week een paar dagen naar Disneyland Parijs geweest- te zien dat mensen van alle rassen en talen de taal van Disney begrijpen. Hier geen overwoekering van blank over zwart, maar mensen met een zwarte huidskleur leken mij evenveel vertegenwoordigd zowel bij werknemers als bezoekers. 

Dit maakt mijn hart zo blij!

Walt, wat heb jij je taak mooi vervuld!

Dat ook ik mijn eigen taak met brio mag vervullen!

 

Wat is jouw taak NU op weg naar jouw goddelijke lichtleven?

 

Voor wie het antwoord mailt naar [email protected] bezorg ik een gratis online sessie. 

 

Tot gauw!

 

En vóór alles DOE wat je zelf vindt te MOETEN DOEN. NU! Geen excuses! Jij bent creator van een wereld die jij kiest. 

 

Op jouw lichtbestaan, 

Lieve

 

Pasen 2022