Twee daagse workshop: ReSurfacing®

In twee dagen de eerste stappen naar een leven zonder lijden. Geen illusies 😊!

Hoe zou het voor je zijn als je twee dagen lang vanuit je Hoger Zelf je persoonlijkheid induikt. Je verkent ze vol verwondering aan de hand van speelse technieken. Je leert het dashboard achter je leven kennen. Onwetendheid stopt. En daarmee ook je lijden. Je voelt je lichter en grootser: meesterschap daagt. De reis naar onvergankelijkheid is begonnen.

Is dit herkenbaar voor je?

 

 • Weiger jij ook lijden in je leven als noodzakelijk te zien maar weet je anderzijds niet hoe eruit te geraken?
 • Voel je je kapot gaan aan de botsingen tussen mensen?
 • Heb je het gevoel dat als het goed gaat er telkens iets roet in het eten komt gooien en ben je dit kotsbeu?
 • Ben je ook fijngevoelig en droom je van een liefdevolle wereld maar voel je je alleen staan in je ideaal?
 • Lijd je eronder dat anderen je voor naïef aanzien en drijft men zelfs de spot met je ideeën?
 • Verveel je je rot en dreigt een bore out?
 • Voel je je energiepeil alsmaar lager zakken?
 • Stagneert bij jou je groei? 
 • Wil je weten hoe het Leven ten diepste in mekaar steekt? 
 • Voel je je slachtoffer van het Leven en onmachtig in het uitvoeren van je idealen?
 • Komt bij jou ook je zo rijke potentieel niet tot bloei?
 • Lijd je onder de kloof tussen je grote ideaal en je povere werkelijkheid? 
 • Schaam je je omdat je veel talenten hebt en nog maar zo weinig hebt bereikt?
 • Lijd je eronder een te kleine plaats en verantwoordelijkheid in te nemen in de samenleving terwijl je weet dat je zoveel meer aankan?
 • Steven je af op een burn out?

Heel vervelend allemaal.

 

Je hebt een puur hart en je houdt van studie om jouw specifieke waarde aan de wereld te kunnen toevoegen. Je voelt een missie groter dan jezelf en hebt een ijzersterke wil, alleen jammer:

 • Dat we er zo weinig van merken
 • Dat je er niets lijkt van te bakken in het dagelijkse leven
 • Dat je levenskracht en mentale fitheid alleen maar slinken
 • Dat je dreigt de wereld te zullen verlaten als slachtoffer – zonder je droom te leven

Dit doet allemaal zoveel pijn.

Maar weet ook: je staat hier niet alleen in. Jij hoeft deze pijn niet te lijden.

Er bestaat wel degelijk een dashboard van het Leven dat je kan leren kennen. Zonder illusies.

 

Stel je eens voor:

 

 •   Dat je nu het fundament legt voor een krachtig en meesterlijk leven
 •   Dat je inderdaad een begin maakt met verwezenlijken waarover je altijd droomt
 •   Dat je anderen voorgaat en toenemende verantwoordelijkheid neemt
 •   Dat je lachend, speels en met plezier je leven leidt
 •   Dat je ervaart wat verlicht leven is
 •   Dat je goed op weg bent om van lijden voorgoed verleden tijd te maken
 •   Dat je energiepeil zienderogen stijgt waardoor je alles gedaan krijgt
 •   Dat je meer levenstijd creëert

 

Hoe kom je hier nu toe?

 

Wel, ik weet precies wat je nu doormaakt.
Moet je eens luisteren hoe het mij verging. Ik vertel je graag mijn verhaal.
Ik zag het levenslicht op aarde in een onderwijzersfamilie gegrond enerzijds in de boeren- en anderzijds in de bakkersstiel.

 

Zo verlangd…

Samen met mijn 1 jaar jongere broer werden we op handen gedragen door onze ouders die mekaar pas op latere leeftijd hadden leren kennen. Er werd uitgekeken naar ons en we kwamen hen vlug vergezellen.

 

Verwoestende energieën

Maar de grote aantrekking tussen onze ouders die ons verwekt had bleek al vlug ook een tegenkant te tonen: ik leerde de hevige ook verwoestende energieën van de aarde ruimschoots kennen. Ze gingen mij langsom meer overweldigen en ik wist er geen raad mee.

 

God

Mijn ouders leerden mij God kennen. Die droomde van een wereld zonder pijn en lijden, zo vertelde onze godsdienst ons. Ik was verliefd op die goede man Jezus die 2000 jaar geleden hiervan ook droomde en de mensen raad gaf om dit werkelijk te creëren. Ik volgde alles wat er te leren was. Zo kon ik het leven tenminste aan.

 

Studies

Ik studeerde zeer graag en had al vlug besloten ALLES te willen in het werk stellen om de ratio van het lijden op aarde te doorgronden en op te lossen. Ik kon niet anders: ik ging kapot aan de pijn die mensen mekaar aandoen.

 

Bore out en fysieke depressie

Op mijn 16 de kon ik niet meer verder: op school bleek men onder humaniora (Latijn voor ‘mens worden’ 🙂 niets meer te verstaan dan dat 7 verschillende leraars per dag mekaar afwisselend een bepaalde verstandelijke discipline bijbrachten en dit gedurende 6 jaar! Ik raakte zo uitgeput door de verveling en de stress dat ik op mijn 18 de niet naar de unif kon: mijn geest was helemaal gekrompen en afgestompt in plaats van volop opengebloeid.

De godsdienst kon geen antwoorden meer geven op mijn pertinente levensvragen en in de schoolrichting die heet ‘mens worden’ werd niet verder gegaan dan verstandelijke vorming.

Niets, geen woord, geen verwijzing, geen aandacht naar de Bron van al wat is en hoe deze wereld ermee gelinkt is.

 

Levende leraars

Ik besloot het dan maar in het ECHTE leven te zoeken. Mijn leven is immers mijn eigenlijke leermeester, dat besefte ik wel. Ik ontmoette levende spirituele leraars die mij brachten tot de school die mij heeft gered: Avatar®.

 

Avatar®

Bij Avatar® vond ik de meest zuivere en diepgaande, systematische weg naar verlichting waarin ook het verstand volop zijn plaats krijgt.

 

Van burn out naar oeverloos leven

Ik groeide als een raket van geheel uitgeput zowel mentaal als fysiek naar een sprankelend en bruisend en overvloeiend leven. Ik had de Bron gevonden die nooit opdroogt! Avatar® had voor mij de sleutel.

 

Mijn missie

Vandaag leef ik in passie mijn missie: uitgeputte mensen doen schitteren in hun kracht. Van overgeleverd aan de natuur, het leven, de ander naar krachtige creator van al wat is. Te beginnen van wat is heel dicht bij mezelf.

Ik breng je naar het beginpunt van een Land waar ‘the sky is NOT the limit’ telt.

Maak je stoelriemen almaar vast….

JA, IK VLIEG MET JE MEE – graag een afspraak voor een intakegesprek

 

De doorbraak van de tweedaagse workshop ReSurfacing® 

ReSurfacing® is een tweedaagse reis van je Hoger Zelf doorheen je hoogstunieke persoonlijkheid/ego als start van je systematisch opgebouwde weg naar verlichting. Weten vanuit ervaring, systematisch opgebouwd en uiterst efficiënt. 

ReSurfacing® heeft de verlichtingsscholen doorheen de geschiedenis geïntegreerd en vertolkt het eigene van verlichting in een hoogtechnologische beschaving van de 21 ste eeuw waarin jij jouw unieke rol uittekent. 

Niet lezen over, maar DOEN. 

Het resultaat is ‘ReSurfacing’ of ‘juist door het diep duiken in de creatie van je persoon er weer kunnen uitstijgen’. Je bent gewaar dat je meer bent dan persoonlijkheid. Je bent er de schepper van. Je tekent meesterlijk je doelen uit.

 

 

Dit is wat anderen zeggen over resurfacing®

“Ik was zo in de ban dat ik gelijk alle cursussen heb gevolgd en ik nu het leven leid dat ik altijd al wilde leiden, namelijk in geestelijke bevrijding.”

Ruud

“Amai, de oefeningen waren grondig. De coach gaf het daarbij nooit op als het gewenste resultaat nog niet was bereikt.”

Maria

“ ReSurfacing® heeft voor mij deuren open gemaakt. Ik ben sterker geworden en ik voel dat ik alles kan bereiken wat ik wil. Niet dat alles nu van een leien dakje loopt, wel heb ik mijn doelen meer naar mijn hand gezet en kan ik doorzetten.”

Marie

Hoe ziet ReSurfacing® er nu concreet uit?

Je springplank is het uittekenen van je persoonlijkheidsprofiel.
Dit is waar je nu staat.

Vandaar duik je jezelf in via de aloude vensters van wil, aandacht, overtuigingen managen, heelheid, verantwoordelijkheid, afstemming met je Hoger Zelf.

HOE je gaat kijken door deze vensters is op een hedendaagse wijze, dit is op het bewustzijnsniveau van een high tech beschaving van de 21 ste eeuw. Dit betekent dat gewerkt wordt met bewustzijnsgereedschap van vandaag waarmee jij je unieke lichttempel gaat construeren.

ReSurfacing® verschaft je een set van 30 tools verspreid over twee dagen waarmee je je persoonlijkheid in de pas laat lopen van wat je Hoger Zelf wil. Zo maak je jezelf instrument van je eigen evolutie. De tools oefen je in de workshop maar zijn bedoeld voor dagelijks gebruik. Ze zullen je van langsom meer opbrengen.

Het binnenbrengen van instrumenten of mechanica in de persoonlijkheid zorgt precies voor de enorme versnelling in bewustzijn. Bewustzijnsversnelling is een kernpunt van de workshop: voor wie klaar is voor verlichting, kan het niet snel genoeg gaan. Het wordt immers alsmaar leuker.

ReSurfacing® is enerzijds intensief, maar anderzijds zeer licht en speels opgevat: vanuit je Hoger Zelf kan je zoveel meer!

Het resultaat is een hogere, meer vreedzame versie van jezelf. Bewust en verantwoordelijk trillend op de vibratiefrequentie van jouw toekomst voeg je tijd toe in plaats van hem op te gebruiken. Je bent opgerezen uit je lagere zelf en hebt je eerste stap gezet UIT het lijden. Voor goed.

ReSurfacing® biedt je volgende voordelen:

 

 • Bewustzijn van een Hoger Zelf zodat je nooit meer hoeft samen te vallen met een creatie van jezelf waar je niet blij van wordt. Je kan altijd verder en je weet hoe. Je bent je bewust van je vrijheid en geniet hier tenvolle van.
 • Je weet uit ervaring dat niets of niemand je kan definiëren. Je bent niet te vatten. Je hebt de vrijheid je zelf te allen tijde te definiëren zoals jij kiest. Je bent je bewust van je macht.
 • Je bent voorgoed uit de metafysische onwetendheid getreden. Je neemt spontaan verantwoordelijkheid op en anderen zien je als een leider.
 • Rust en evenwicht in je mentale, emotionele en fysieke lichaam zodat stress en energieverlies stoppen. Je gezondheid gaat er enorm op vooruit.
 • Je kent de clou van hoe het creatieproces in mekaar steekt. Wat een opluchting: niets kan je in feite nog ongewild overkomen. Angst behoort definitief tot het verleden.
 • Je groeit in verbinding met de mensen om je heen doordat je bewustzijn groeit. Vijandschap, wrevel of botsingen zijn nu een interessante uitdaging. Je weet wat ze betekenen en kan ze moeiteloos integreren.
 • Je bent zachter en kent een groeiend mededogen. Je ervaart vrede en liefde.
 • Je weet waar oordelen vandaan komen. Je stopt ermee en je begrip en heelheid (heil, gezondheid) nemen toe.
 • Toename in bewustzijn maakt dat je veel effectiever leeft wat resulteert in meer tijd.
 • Verdieping van je ‘wortels’ zodat je ‘kruin’ exponentieel kan groeien. Je bent zelfzeker en vaart een stevige koers vooruit.
 • Je snapt het verschil tussen het lijden van de dualiteit en de vrede van het eenheidsbewustzijn. Je bent bij uitstek een vredestichter.
 • Je bewustzijnsgroei maakt van je een leraar en licht voor anderen. Je kan als ouder je kinderen de know how doorgeven van een liefdevolle wereld. Je voelt dat je je taak als ouder goed kan uitvoeren.
 • Je creëert moeiteloos een levengevende omgeving waarin mensen zich ten volle kunnen ontplooien, blij worden en gelukkig zijn. Je ervaart bij uitstek vrede en harmonie. 
 • Een werkboek plus 3 leesboeken met achtergrond.

 

Dit alles

 • In een aangename setting met hotelservice. Je voelt dat je op handen wordt gedragen zodat je als vanzelf al in een hogere modus komt. 
 • In groep dat het voordeel geeft van het beleven van zielsverwantschap, erkenning, aanvulling. Groepsenergie is altijd een surplus. Je gaat veel sneller met velen.
 • Gedurende twee volle dagen van 9-19 u. Tijd zien we als zeer kostbaar. Het opzet vormt een uiterst efficiënt geheel. In een hogere frequentie wordt veel tijd en rust gewonnen.

 

Waarbij

 • Elkeen hoogst individueel wordt begeleid. Het gaat om jouw unieke blauwdruk voor dit leven die jij vanuit je Hoger Zelf onderzoekt. En je zal ontdekken dat jij als maker ervan geweldig bent. De coach ziet erop toe dat de tools goed worden toegepast zodat je werkelijk verbreedt in bewust- en gewaarzijn.

 

 

Je investering

272,25 euro

 

excl boeken, hotel en reiskosten

 

 

 

JA, IK VLIEG MET JE MEE – graag een afspraak voor een intakegesprek

 

Goed om weten:

Ik werk bij voorkeur met mensen met een grootse visie en voor wie de sky NOT the limit is 😊

Als jij zo bent, van harte welkom!

 

Ja, ik wil mij graag verdiepen in mijzelf en uitzicht op meesterschap verwerven

 

Waarom zou je precies met mij willen werken aan je evolutie?

 

Ik ben hooggevoelig en hou van het transcendente al sinds kind. Ik hou ervan mij op te houden met grote meesters in het leven uit vroegere tijden maar ook levend hier en nu op aarde.

Ik hou van verstandelijke ontplooiing in dienst van het Hogere.

Zo ontmoette ik Harry Palmer en zijn droom en systematische uitwerking van verlichting op persoonlijk en zelfs planetair vlak.

Als wijsgeer ken ik de geschiedenis van verlichtingsscholen: Avatar® heeft al hun know how geïntegreerd en behapbaar en toegankelijk gemaakt voor elke mens die opwinding voelt bij de gedachte dat een leven zonder lijden hier en nu op aarde mogelijk is.

Ik heb veel geleden maar leid nu mijn droomleven voorbij het lijden.

 

JA, IK VLIEG MET JE MEE – graag een afspraak voor een intakegesprek

 

Waarom zo vlug mogelijk?

 

Transcendent leven gebeurt voornamelijk vanuit de Toekomst. Een gelukkige Toekomst roept NU op actie te ondernemen om jezelf te verheffen.

Geluk, liefde, evolutie, groei kan nooit te vroeg worden onderricht.

Alle lijden ontspringt uit onwetendheid en angst. Liefde vraagt hiermee te stoppen. Zo vlug mogelijk. En dit is op JOUW TIJD.

Jij bent zelf de tijd. Voel zelf hoe laat het is.

 

JA, IK VLIEG MET JE MEE – graag een afspraak voor een intakegesprek

 

Ik ben Lieve De Backer, master in de wijsbegeerte optie godsdienstwetenschappen (2015, KU Leuven) en gelicenseerd Avatar® master (2012, Star’s Edge International).

Ik bekijk het leven vanuit eenheid met al wat is en van daaruit vind ik het prettig mensen te begeleiden op hun hoogst eigen weg naar verlichting. Als wijsgeer ken ik de geschiedenis van verlichtingsscholen. Avatar® is in dat kader gezien de school die aansluit bij het postmodern, technologisch en pragmatische bewustzijn van de huidige westerse wereld. Inzicht, know how, resultaatgerichtheid, diversiteit in eenheid, effectiviteit en snelheid (uiteraard zonder neerhalende stress!) zijn kwaliteiten van een dergelijk bewustzijn.

JA, IK VLIEG MET JE MEE – graag een afspraak voor een intakegesprek

 

Je bent van harte welkom!
Ik kijk ernaar uit met je samen te werken en je binnenkort te mogen begroeten.

Lichtende groet,

Lieve de Backer,

Voorbij Verlichting