Woon je in Nederland en wil je de boeken bestellen? Mail [email protected] om lagere verzendkosten te betalen. 

Resurfacing:Technieken om bewustzijn te verkennen

ReSurfacing gaat over jezelf losmaken uit oude creaties zodat je weer opgaat in gewaarzijn. Het is een werkboek als gids voor het verkennen van de werking van je eigen bewustzijn. Hoever je daarin gaat, bepaal je zelf en de waarheid die jij ontdekt is jouw waarheid.

Leven vanuit vrije wil. De ontdekking en ontwikkeling van avatar.

Als er door het lezen van dit boek enkele ongrijpbare veranderingen ontstaan in jouw idee over wat mogelijk is, dan ben ik tevreden.
— Harry Palmer —

In dit boek beschrijft Harry Palmer hoe hij tot de ontdekkingen is gekomen die aan de basis liggen van de door hem ontwikkelde Avatar cursus. Een persoonlijk verslag van een zoektocht naar een zinvol bestaan, die uitmondde in de wonderlijke eenvoud die vaak verlichting wordt genoemd./ In het tweede deel van het boek vertaalt Harry zijn persoonlijke ontdekkingen naar inzichten over onze werkelijkheid, en over de manieren waarop wij gewend zijn met die werkelijkheid om te gaan. Hij laat hier zien dat we met ons bewustzijn tot veel meer in staat zijn dan we normaal voor mogelijk houden./ In het derde en laatste deel wordt de ontwikkeling beschreven vanaf de allereerste Avatar cursus en in welke richting die weg verder gaat. Met als inzet: het creëren van een verlichte planetaire samenleving.

Het Avatar® pad. De weg die we hebben afgelegd. gaat over een zelfontplooiingstocht naar hoger gewaarzijn. In termen van ‘doen’ begint het met imiteren, evolueert het in exploreren en culmineert het in creëren. In termen van ‘zijn’ begint het identiteit, evolueert het in “ik ben” en culmineert het in Bronwezen. Het boek is een broodkruimelspoor van cursussen in menselijke mogelijkheden. Het is bedoeld voor iedereen die zijn of haar eigen evolutie naar hoger gewaarzijn wil versnellen.

Vertaling van: The Avatar Path. The way we came.

Privelessen bevat 74 lessen geextrapoleerd uit de voortgezette Avatar materialen. Ze zijn meer bedoeld als contemplatieve beschouwingen over aspecten van een onderwerp dan als een volledige uitleg. Hier en daar is sprake van een subtiele volgorde, elders weer niet.

Set van 4 boeken gebruikt in de Avatar cursus.