Bereik in 9 dagen(!) verlichting!

Voor je besluit te investeren in verlichting wil je natuurlijk wel weten wat dat je oplevert. Lees hieronder welke resultaten je kan verwachten van mijn producten, welke mijn werkwijze is en wat mijn aanpak anders maakt dan andere methoden.

Resultaten

Je bent meester van je universum. Precies door de uiterst liefdevolle omgeving ben je volledig jezelf kunnen zijn. Je hebt jezelf aanvaard en dit samen met de wonderbaarlijke technologie van de mind ben je razendsnel kunnen doorstappen naar verlichting!

Je leeft werkelijk je eigen unieke droom. Je kent de know how van het creëren wat je het liefste wil en weet hoe je blokkades ertoe kan discreëren. Je voelt je krachtig, machtig en gelukkig.

Je hooggevoeligheid straalt. Je creëert zelf een liefdevolle omgeving waarin pijn en lijden niet meer zijn. Je hebt het voordeel van hooggevoeligheid ontdekt en kent de tools om haar verder te ontwikkelen naar je grote verlichting toe.

Je groeit en bloeit volop. Je hebt een klaar en duidelijke handleiding om je hoogsteigen weg te gaan, steeds verder.

Als verlichte heb je duidelijke stapstenen voorbij verlichting. Je bent lid van een gemeenschap van verlichten en werkt mee aan de verlichting van de hele planeet.

Uitgangspunten

Je bent oneindigheid. Je hebt gekozen op aarde een persoonlijkheid aan te nemen van waaruit je op een unieke manier ervaart wat je wil ervaren. In het licht van de meester licht je eigen uniciteit op. Deze blauwdruk vormt het startpunt van je spirituele reis.

We werken samen aan een verlichte planetaire beschaving precies door te beginnen met onszelf. We zijn als enkelingen de nucleus van het geheel.

In een verlichte samenleving staat geld voor waarde. Spirituele know how is er de werkelijke waarde. Alle materie vloeit eruit voort.

Ge-in-volueerd op aarde wil je terug e-volueren naar het Licht. Je groeit in bewustzijn en ervaring. De toekomst wordt alsmaar mooier.

Groeien is luchtig en plezierig. Het leven is als een spel. Ik leer je spelregels zodat je met gemak en plezier levenssituaties kan hanteren. Je bent een meester in het leven.

Hoe lichter je wordt, hoe sneller je evolutie. Ik hou van effectiviteit en snelheid. Immers, het wordt alsmaar wonderbaarlijker. Vooruit dus!

Werkwijze

Ik werk vanuit Bron-perspectief aan de hand van een technologie van de mind. Je hebt als Oneindigheid je mind gecreëerd. Ik geef je technieken waarmee je als Bron je mind kan besturen en inzetten in functie van je hoger doel. De technologie van de mind is ontwikkeld door Harry Palmer.

Harry Palmers methode is de meest effectieve en snelste weg naar verlichting vandaag voorhanden. Ze is dus ook de meest economische.

De technologie van de mind kadert in een technologisch, postmodern en pragmatisch bewustzijn. Ze benut de verworvenheden van de huidige tijd. Ze is waar omdat ze werkt. Ze is gericht op resultaat.

Wat maakt mijn aanpak zo uniek?

Ik ben mysticus en heb van daaruit mijn master in de wijsbegeerte behaald. Ik combineer succesvol innerlijkheid, mystiek, eso-terie, verbondenheid met het al, zin voor de fundamenten van wat is met uiterlijkheid, kennis van buiten af (exo-terie of wetenschap) doordat ik vertrek vanuit Bronbewustzijn of Eenheid. Binnen en buiten, bewustzijn en materie zijn allebei creaties van Bron.

Werken vanuit Bron aan de hand van een technologie van de mind zorgt voor het recordtempo naar verlichting: in 9 dagen! Niet verlicht zijn en lijden is in deze tijd een optie! De technologie is voorhanden en wordt aan een eerlijke prijs doorgegeven.

Snelheid! In 9 dagen (!) verlichting! Snel door de effectiviteit van de technologie. Snel omdat Harry Palmer de kwaliteit van het pragmatische verstand heeft benut in functie van verlichting. Snel omdat Harry Palmer het bewustzijn van deze tijd volledig heeft geïntegreerd. Snel omdat het steeds mooier, leuker en interessanter wordt! Zonder stress, integendeel: hoe meer je groeit in gewaarzijn, hoe lichter en sneller én tegelijk rustig.

Economisch! € 2420 (incl BTW) voor 9 dagen (9 – 19 u) training in groep en tegelijk heel persoonlijk. Hotelkosten niet inbegrepen.

Je hebt nu een goed beeld gekregen van de resultaten die je van mij kan verwachten, mijn aanpak en uitgangspunten.

Klik hier voor de verschillende mogelijkheden.